top of page

Rekommendationer

Kunders egna ord

Jag har haft äran att guida många människor i gruppsessioner och enskilt arbete. Jag har använt breathwork som en metod för att lossa blockeringar och stagnationer. Det här är deras egna ord om upplevelsen. 

SunSon_sunset_sky_with_many_clouds_yellow_hue_realistic_daf6048e-f72e-4e34-92fb-2827283fd4

"Christian är en guide som omedelbart engagerar mitt lugn och uppmuntrar till nyfikenhet. Hans trygghet och leende ögon smittar av sig i hela rummet. Jag vill säga att alla känner det, oavsett om man är där för första gången. Christian har en varm och pedagogiskt sätt när han bjuder in före och under den aktiva andningen utan prestation för att sedan gå in i djup återhämtning och avslappning. Hela tiden med en enorm närvaro.

Sedan jag hittade  Hale Center har Christian varit en av de guider som fick mig att skapa en hållbar klarhet, direkthet, trygghet i mig.

Jag kan varmt rekommendera Christian. Han är en fantastisk Breathwork-guide som kan sin sak. Hur vi andas är verkligen så betydelsefullt och det är ett magiskt redskap vi har inom oss. Tack 🙏❤️”

Ulrika Ekenberg

”Att göra breathwork med Christian som stöd är att göra en resa i livets kända och okända möjligheter under tryggaste guidning. Han inspirerar och instruerar med stor värme och djupt engagemang, kryddat med en dos utmaning, alltid med fullt fokus på den eller de som andas.”

- Sara Modig

SunSon_breathwork_forest_a072fcc9-95b1-4d13-ba09-4951a507edf1.png
SunSon_misty_forest_aerial_view_pine_trees_realism_painting_ab087b02-a9ad-43ed-a5eb-c1c9dd

”Sen första gången jag mötte Christian har jag känt hans närvaro och support. Med hans guidens och finess har han hjälpt mig släppa taget och bara få vara, precis den man är. Hans stöd har varit en viktig del i mitt läkande i kropp och själ. Christian rocks! 👨‍🎤✨”

- Philip Bergman

”Christian känns varm, behaglig och grundad. Han förklarar lugnt och pedagogiskt hur allt ska gå till. Han är noga med att allt sker med samtycke och ingen ska känna sig tvingad till att bli berörd eller dela under sharingen. Jag kan verkligen känna hans passion och hur mycket han brinner för att hjälpa andra människor att må bra och att släppa taget om det som behövs släppas på. Han kan trigga fram känslor på ett otroligt bra och inkännande sätt.  Han finns där som stöd och håller dig om det behövs. En breathwork med Christian gör så man bearbetar gamla trauman och blir läkt, en magisk upplevelse!”

-Jessica Jansson

SunSon_breathwork_forest_29f2d070-d2af-4bf1-86ad-ffffa68fbb72.png
SunSon_shamanic_forest_misty_oil_paintning_realism_pagean_402fef37-086a-4be7-abb9-5a027b26

"Med Christian som facilitator känner jag mig trygg. Han är lugn, väldigt empatisk och hans närvaro i rummet är väldigt trevlig. Han skapar ett tryggt utrymme där allt är välkommet och känns naturligt.

Jag kunde släppa taget och släppa det som ville komma och jag kände att jag blev hållen under passet. Han vet precis när du som deltagare behöver lämnas ensam och när du kan behöva stöd i den process du är i."

-Pippi Ejvemark

”Jag har tränat breathwork i drygt 2 år. Oftast i grupp. Olika instruktörer.

Christian är en otroligt behaglig och närvarade person, hans sätt att leda gruppandningar tycker jag präglas av tydlighet,  omtanke och lugn.

Har också haft individuella sessioner med honom. Väldigt tryggt och läkande.

Rekommenderar Christian och skulle inte bli förvånad om ni sen bokar honom igen…”

-Sofia Singemo

SunSon_breathwork_shaman_oil_paiting_abstract_pagean_ocean_full_763d703c-b937-4107-bd9b-9d
bottom of page