top of page

Andas in. Släpp taget. 

IMG_1022.jpeg

Om Breathwork

Ändra ditt andetag och förändra ditt liv.

Sättet vi andas på påverkar hur vi mår. Hur vi känner vår kropp. Hur vi känner i sinnet och hur vi känner våra känslor. Breathwork är ett sätt att känna mer. Att lära känna dig själv på ett djupare plan och komma till roten av dina trauman, lidande, tankar och smärtor. Och få en chans att uppleva lycka, glädje, kärlek och tacksamhet.

Breathwork stimulerar hela nervsystemet för att både hitta den inneboende energin och livskraften inom dig. Men också för att hitta djup avslappning och vila. Breathwork är som en motorväg till meditationens djupaste platser.

Väl där är det bara att låta kroppen och sinnet styra vägen framåt. Det kan vara både helande och ett sätt att släppa spänningar och inneboende stress och ångest.

Allt är inom räckhåll. Bara andas in. Och släpp taget. 

Om mig

Jag ser mig själv som en fredsarbetare. En grupp och en individ åt gången

Jag heter Christian Haag och brinner för att hjälpa människor att komma i kontakt med sig själva, ändra övertygelser och förändra sin världsbild. Ett sätt att göra detta, vilket är min största passion,  är att använda Breathwork. Jag är certifierad andningscoach på yogabody och certifierad andningsguide på halecenter i Stockholm. Ett av världens första dedikerade andningscenter. Där har jag under flera år regelbundet hållit många olika typer av andningspass. Jag har under 1,5 år studerat  Rebirthing breathwork (Frigörande andning),  med Bo Wahlström som huvudlärare och har arbetat individuellt för att släppa spänningar och blockeringar på många enskilda klienter. Frigörande andning är en enkel, kraftfull och psykodynamisk metod. Under åren har jag även utvecklat mina kunskaper inom tantra och bodywork och kombinerar de olika praktikerna i mitt arbete. Att kombinera breathwork med tantra och medveten beröring är en av mina största passioner. Det får människor att gå djupt inom sig själva och även öppna upp sig för världen. Att förändra en individs syn på sig själv och sina trauman förändrar dess syn på världen. Så jag ser det som en typ av fredsarbete. En individ och en grupp åt gången.

breathwork gbg-5.jpg

Våra tjänster

Kontakt

SunSon AB.

Russinvägen 18, Farsta, Sverige

0704978210

bottom of page